Az élő kövület!
Az agy és a vérkeringés karbantartására ősidők óta használt gyógynövény tabletta formában
A ginkgo biloba vagy páfrányfenyő egy Kínában őshonos fa, amelyet évezredek óta termesztenek különféle felhasználási célokra. Mivel ez egy ősi növényrend egyedül fennmaradt tagja, néha élő kövületnek is nevezik.
Míg levelét és magját gyakran használják a hagyományos kínai orvoslásban, a modern kutatás elsősorban a ginkgo biloba-kivonatra koncentrál, amelyet a leveleiből készítenek. A ginkgo biloba-kiegészítők számos egészségügyi állítással és felhasználással társulnak, amelyek többsége az agyi működésre és a vérkeringésre fókuszál.
Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Élelmi rostban gazdag
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = 2 tabletta
1 adag naponta
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Összetevők:
ginkgo biloba levél por; ginkgo biloba levél kivonat; térfogatnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, kalcium-foszfát, talkum; csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid
100 g adagonként
2 tabletta
Energia 937 kJ/224 kcal
Zsír 3,02 g
Szénhidrát 18,84 g
Rost 55,07 g
Fehérje (protein) 3,76 g
Ginkgo Biloba 400 mg+80 mg kivonat
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Fontos egészségügyi figyelmeztetések
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!