Laktofermentált, élőflórás savanyított zöldség adalék-, cukor-, ecet- és tartósítószer-mentesen
Összetevók: kínai kel, jégcsapretek, répa, újhagyma, fokhagyma, gyömbér, gochugaru, alga, só
VIGYÁZAT, ELEVEN!
Az erjedés során szén-dioxid keletkezik, ami bontáskor szisszenve, vagy akár pezsegve távozik az üvegből - a jelenség
normális, a buborékok rövid időn belül elillannak. Óvatosan nyisd, pl a mosogató fölött.
HOGYAN TÁROLJAM?
Hűvös helyen, lehetőleg 18 fok alatt. Ha a lakásban ilyen hely nincs, akkor hűtőben. Felbontás után hűtőben hónapokon
át eltartható.
MIHEZ FOGYASSZAM?
Bármihez, amihez csemege uborkát, csalamádét, vagy más savanyúságot ennél, vagy önmagában snackként. Ezen kívül
a fantázia szab csak határt a felhasználási módoknak, de kiváló pl szendvicsekre téve, salátákhoz keverve, levüket
öntetnek használva (mivel fűszeres és savanyú egyben, elég egy kis olívaolajat, mézet adni és kész a salátöntetünk)
Levüket bolti ecet helyett levesekhez, főzelékekhez, vagy bármi máshoz, amihez ecetet használnánk, de önmagukban
kortyolgatva is nagyon finomak és jótékony hatásúak.