Tartalmas tárkonyos zöldségragu csirkehússal és rizzsel
A közkedvelt raguleves mintájára álmodtunk meg ezt a krémes, zöldséges csirkeragut, ami elvarázsol gazdag ízvilágával. Laktató, rizses egytálétel csirkecombbal, zöldborsóval, répával, zöldbabbal és zellerrel, amit egy leheletnyi tárkonnyal és citrommal tesszük még tökéletesebbé.
TIPP: Ha fokoznád az ízélményt, szórd meg a gőzölgő ragut frissen őrölt tarka borssal és petrezselyemzölddel, így ez az étel az ízlelőbimbóid mellett a szemeidet is gyönyörködtetni fogja.
Összetevők: zöldségek változó arányban 32% (sárgarépa, zeller, vöröshagyma, zöldborsó, zöldbab), ivóvíz, csirkecombfilé 25%, 100%-os kókusztej, barna rizs 8%, barna rizsliszt, 100%-os citromlé sűrítményből, kókuszolaj, fűszerek, étkezési só, tárkony <1%.
Nettó tömeg: 340g (1adag)
Átlagos tápérték 100g-ban 1 adagban
Energia (kJ/kcal) 439/105 1493/358
Zsír (g) 3,3 11,2
-amelyből telített zsírsavak (g) 1,8 6,3
Szénhidrát (g) 10,4 35,3
-amelyből cukrok (g) 1,3 4,5
Élelmi rost (g) 1,6 5,5
Fehérje (g) 7,0 24,0
Só (g) 1,1 3,7
Tárazz be pár üveggel! Legközelebb csak előkapod a polcról vagy a táskádból, 2 perc megmelegíteni és kész is a finom ebéd vagy vacsora, adalék, tartósítószer, tejtermék, glutén, tojás és hozzáadott cukor nélkül.
Elkészítési javaslat: A termék melegítés után azonnal fogyasztható. Az üveg tartalmát öntsük serpenyőbe és melegítsük fel tűzhelyen, vagy tányérra szedve helyezzük mikróhullámű sütőbe.
Hozzáadott cukor nélkül. Csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Tartósítószert nem tartalmaz, ezért felbontás után hűtve tárolandó és 1 napon belül elfogyasztandó.
Bontatlan állapotban hűtést nem igényel, hőkezeléssel készült termék.
A termék földimogyorót, dióféléket, mustár, szóját, zellert és szezámmagot felhasználó üzemben készült.